Offerte aanvragen

Pelgrimskerk – Zoetermeer

Glasatelier Oud Rijswijk is gespecialiseerd in het maken en de restauratie / reparatie van glas in lood. Ook in de omgeving Zoetermeer staan wij voor u klaar! Ons vakkundig team van medewerkers kan flexibel en snel inspelen op kleine en grote opdrachten. In Zoetermeer en omgeving hebben wij al vele particulieren voorzien van o.a. glas in loodgebrandschilderd glas, glas in lood in isolatieglas, en nog meer. Naast kleine glas in lood reparaties en glas in lood restauraties zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van glas in lood in verschillende stijlen én de aanpak van grootschalige monumentale renovaties.

Door het opsturen van een paar goede foto’s kunnen wij meestal een inschatting doen van de kosten. Glasatelier Oud Rijswijk geeft u graag vrijblijvend advies over reparaties aan bestaande of nieuwe glas in lood ramen. Ook kan onze buitendienst bij u langskomen om te kijken wat er gedaan moeten worden. De buitendienst kan uw glas in lood eruit halen en weer terug plaatsen. Kleine reparaties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd. Wij geven u altijd vrijblijvend een prijsopgave. Uw glas in lood mag u natuurlijk ook naar ons atelier komen brengen.

Opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, deur, koepel, lamp of een monumentale renovatie, wij bezitten een brede ervaring om een groot scala aan opdrachten gerelateerd aan glas in lood uit te voeren.

Bij de restauratie halen wij het lood weg, vervolgens worden alle ruitjes grondig schoongemaakt en gebroken ruitjes worden vervangen. Het glas wordt daarna opnieuw in het lood gezet met de authentieke materialen, gesoldeerd en gekit. Zo wordt het paneel weer water- en winddicht.